Ovet auki uuteen

Vuoden 2016 lopussa päättyi numerologisesti 10 vuoden sykli.2016=> 2+0+1+6 = 9
2017=> 2+0+1+7 = 10

Viime vuosi, numero 9, oli loppuunsaattamisten ja lopetusten vuosi. Alkanut vuosi on siis täyden kympin vuosi. Tai vaihtoehtoisesti alku kaikelle uudelle, luovuudelle ja kasvulle (1+0=1).

Alkaneella uudella 10-vuotiskaudella on ”Kaikki tai ei mitään” –ominaisuus. Ykkön

en aloittaa jokaisen matkan. Nyt siis se on mahdollista, mitä et tiennytkään ja tuntenutkaan ennen. Alkaneen vuoden luonnetta voi myös kuvata sanoilla Täysi, Radikaali, Hohtava, Loistava.

Tänä vuonna on otollista elää täysillä, tulla äärimmäisen tietoiseksi, olla täysin kirkas, elää aivan täysi vuosi, ottaa vielä se “ylimääräinen”, kymmenes askel, mennä totutun yli.

Elämä koostuu sykleistä.
On syklejä, joiden mukana tietoisuutemme kasvaa ja kehittyy – miten opimme elämään elämäämme omasta totuudestamme käsin, ei muiden sanelemien ehtojen mukaan, miten ymmärrämme itseämme ja asioita ja millaisia arvoja ja prioriteetteja haluamme kantaa mukanamme. Kasvamme pikku hiljaa omaksi itseksemme, näemme pintaa syvemmälle. Nämä syklit tulevat ajankohtaiseksi seitsemän vuoden välein eli ikävuodet 7-14-21-28-35-42-49-56-63-70-77-84-91 jne. Nämä ovat kohtia, joissa meillä on mahdollisuus tarkastella uudelleen tietoisuuttamme ja elämäämme.

Toinen sykli, erityisesti älykkyyteemme liittyvä sykli tulee ajankohtaiseksi 11 vuoden välein: 11-22-33-44-55-66-77 jne. Näihin kohtiin liittyy usein kysymys, kuinka käytämme älyämme ja miten se vaikuttaa tekoihimme.

Kolmas sykli keskittyy elämän energiaan, eli fyysiseen terveyteen ja elinvoimaisuuteen sekä elämänlaatuun. Tämä sykli on ajankohtainen 18 vuoden välein, eli 18-36-54-72-90vuosien iässä.

Joissakin kohdissa syklit osuvat päällekkäin tai ainakin lähekkäin toisiaan, muutaman vuoden sisään. Tällaiset rykelmät ovat hetkiä, jolloin elämämme jatkuva muutos ikään kuin tiivistyy ja huipentuu hetkellisesti.

Tee tästä vuodesta omannäköisesi, hohtavan radikaali upea vuosi, jossa elät omaa polkuasi kunnioittaen ja seuraten, et ulkopuolelta tulevien odotusten tai vaatimusten virrassa lipuen. Siihen kuuluu olennaisena osana kyky sanoa lempeästi ”ei”. Lempeän ”ei”:n sanomisesta ensi kerralla enemmän.

This entry was posted in Itämainen diagnoosi. Bookmark the permalink.

Comments are closed.