Ajankohtaista

Ti 5.6. Klo 17.30-19.30 Yinjooga ja akupainanta Tuusulan Aunelassa, Jääkärinpolku 1, Hyrylä

Kenelle?
Yinjooga sopii sinulle, jos koet olosi väsyneeksi, kiihtyneeksi, ärsyyntyneeksi, jos mielesi on yliaktiivinen ja sinulla on keskittymisvaikeuksia, jos tarvitset lisää energiaa tai sinulla on sitä liikaa ja haet rauhoittumista. Keskitymme tällä kurssilla ennen kaikkea kiinalaisen lääketieteen TULI-elementtiin.

Tulielementin energiossa mennään vauhdilla kohti kesää! Kesän tullessa ihmisen ja luonnon Chi (elämän energia) saavuttaa korkeimman ja suurimman voimansa. Talven aikana kerätty ja pakattu energia pääsee vihdoin vapautumaan ja muuttumaan.

Tulielementti ja kesän aika ymmärretään muutoksen ajaksi. Tuli myös puhdistaa: kehoa ja mieltä. Monissa maailmanuskonnoissa ja filosofioissa tuli symboloi jumalten / korkeampien voimien läsnäoloa. Ihmiskehossa perinteisen kiinalaisen lääketieteen mukaan tulielementin pääelin on Sydän. Sydämellä on laajempi tehtävä kehossamme kuin vain veren pumppaaminen…Sydämen kautta koemme rakkaudellista yhteyttä itseemme ja muihin, annamme ja saamme vuorovaikutuksessa. Sydämeen liitettävä tunne on ILO. Kun Sydän kokee olevansa turvassa ja ravittu, löydämme ilon kaikissa yksinkertaisista arkipäivän askareista.

Tunnilla on ohjaaja sekä avustaja, jotka kiertävät käsittelemässä kehoja kussakin asanassa sopivalla tavalla. Painellen, hieroen, käsiä keholla pitäen stimuloimme kehon meridiaaneja ja tsuboja eli akupisteitä. Kiinalaisessa lääketieteessä ja akupunktiossa käytettävä termi meridiaani on kanava, jota kautta Qi liikkuu. Ihmisen ollessa terve ja hyvinvoiva, Qi liikkuu vapaasti.

Halutessasi ihanat terapeuttiset öljyt (Young Living Essential OIls) tehostavat harjoituksen ja hoidon vaikutusta.

Kurssi sopii kaikille, eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvita.

Yinjoogatunnin jälkeinen olo on yksinkertaisesti raukean upea. Harjoituksella teet suuren palveluksen itsellesi, kehollesi ja mielellesi. Yinjoogatunti koostuu yleisimmin pitkäkestoisista (3-5 min), lempeistä venytyksistä, jotka tapahtuvat lattiatasossa ja vaikuttavat eritoten kehon alaosaan, alaraajoihin – lantion alueelle, lonkkiin, sisäreisiin, selkärankaan. Näissä kehonosissa on paljon sidekudosta.

Kurssin hinta: 38,00€
Ilmoittautumiset: jonnakaroliina@gmail.com

********************

TUTUSTU SHIATSUUN -PÄIVÄKURSSI
su 10.6.2018 klo 10-16
Aunela, Hyrylä

Opit muutamia Shiatsuhieronnan perusotteita, joita voit heti soveltaa kotona tai ystäville. Ihana rentouttava ja voimaannuttava päivä. Tarjolla teetä ja pientä naposteltavaa.

Päivän ohjelma:
10-11 Shindo-Meridiaanivenytykset ja Qigong
11-12.30 Luento Shiatsun teoria (historia, peruskäsitteet)
12.30-13.15 Lounas
13.15-16 Hoitotekniikat ja käytännön harjoittelu

Kurssin jälkeen voit soveltaa oppimaasi kotona perheen tai ystävien hoitamiseen. Kurssi toimii hyvänä pohjana syksyllä alkavalle Shiatsuhoitajan (6 lähiviikonlopua la-su, elokuu 2018-helmikuu 2019) koulutukselle.

Kurssimaksu: 79,00€ (sis. alv 24% yksityishenkilöt)
Yrityslaskutuksessa alv 24% lisätään hintaan.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
Heart Management / jonnakaroliina@gmail.com

Nähdään kursseilla!

Comments are closed.