Ajankohtaista

La 17.3. klo 10-13 Shindo-venyttely workshop Hyvän Olon Asemalla Jokelassa

Shindo® on japanilainen, monipuolinen kehotyöskentelymenetelmä. Harjoitusten ja hengityksen avulla voi rentoutua ja päästää irti kehon ja mielen jännityksistä. Kurssilla istahdamme oman kehon ääreen kysymään, mitä sille kuuluu. Venytyksiä tehdään sekä yksin että pareittain. Ne ovat todella tehokas tapa purkaa kertyneitä kuormituksia ja jännityksiä, myös niska-hartiaseudulla. Syvähengitys ja rauhalliset venytykset auttavat sinut päästämään irti stressistä ja epämiellyttävistä tunteista ja ajatuksista vapauttaen sinut tähän hetkeen. Kurssin lopussa teemme ihanan ohjatun selkä-jalkahoidon. Shindo sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille ja on erinomainen keino löytää voimavaroja, jos ne ovat vähissä.

Ota mukaan oma futonpatja / joogamatto sekä kaksi vilttiä.
Kurssin hinta: 65,00€
Ilmoittaudu: jonnakaroliina@gmail.com


To 15.3. Alkaen – 26.4. (yhteensä 6 kokoontumista) klo 17.30-19.45 Mindfulness, kehollisuus ja stressinhallinta Järvenpään Opisto

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Mindfulnessiin ja kehotietoisuuteen stressinhallinnan apuna.
Kurssilla tutustut kehon ja mielen viisauteen sekä opit miten voit päästä yhteyteen sisäisen viisautesi kanssa. Saat levollisen mielen ja voimavarasi pääsevät latautumaan. Mindfulness on harjoitusmetodi, jolla saat elämääsi selkeyttä, opit käyttämään rentoutustekniikoita, hengitysharjoituksia ja kehonhuollollisia harjoituksia arjessa. Harjoitukset sopivat kaikille ikään tai kuntotasoon katsomatta. Jos käyt läpi elämänkriisiä ja tunnet voimiesi olevan vähissä tai jos viisaasti haluat ennaltaehkäistä uupumusta, tämä kurssi voi olla sinulle. Kurssilla voit antaa itsellesi luvan pysähtyä ja hiljentyä itsesi ja kehosi äärelle kysymään mitä sinulle kuuluu nyt. Teemme harjoituksia itsereflektion avulla käyttäen välineinä kirjoittamista, helppoa kehotyöskentelyä, meditaatiota, hengitysharjoituksia ja keskustelua. Ota mukaan joogamatto/alusta, viltti, mukavat, rennot vaatteet sekä muistiinpanovälineet.

Järvenpään Opisto, Kansakoulukatu 1
to 15.3.2018-26.4.2018 klo 17.30-19.45

Kurssimaksu 50,00€

Ilmoittautumiset suoraan Järvenpään opistoon: kurssinumero 8461
https://opistopalvelut.fi/jarvenpaa/course.php?l=fi&t=8250
tai p. 09 2719 2498.

 

La 21.4. Klo 10-12 Yinjooga ja akupainanta Tuusulan Aunelassa, Jääkärinpolku 1

Oletko kokeillut Yinjoogaa ja löytänyt sen ihanuuden?
Yinjoogatunnin jälkeinen olo on yksinkertaisesti raukean upea. Harjoituksella teet suuren palveluksen itsellesi, kehollesi ja mielellesi. Yinjoogatunti koostuu yleisimmin pitkäkestoisista (3-5 min), lempeistä venytyksistä, jotka tapahtuvat lattiatasossa ja vaikuttavat eritoten kehon alaosaan, alaraajoihin – lantion alueelle, lonkkiin, sisäreisiin, selkärankaan. Näissä kehonosissa on paljon sidekudosta.

Kenelle?
Yinjooga sopii sinulle, jos koet olosi väsyneeksi, kiihtyneeksi, ärsyyntyneeksi, jos mielesi on yliaktiivinen ja sinulla on keskittymisvaikeuksia, jos tarvitset lisää energiaa tai sinulla on sitä liikaa ja haet rauhoittumista. Keskitymme tällä kurssilla ennen kaikkea kiinalaisen lääketieteen PUU-elementtiin, joka liittyy vuodenaikana kevääseen sekä sen tukemiseen Puuelementin meridiaanien energiaa aktivoimalla. Puuhun liitetään uudet alut, kasvu, päätöksenteko, aloitteellisuus ja rohkeus. Tunnemaailmassa vastaavuuksia löytyy Puuelementtiin liitettävien Maksa- ja Sappirakon energioissa, mm. kiukku, ärtymys, turhautuminen. Näihin meridiaaneihin kohdistuvilla asennoilla vapautamme lempeästi tukkeutumia ja jumituksia Puun energioissa.

Tunnilla on ohjaaja sekä avustaja, jotka kiertävät käsittelemässä kehoja kussakin asanassa sopivalla tavalla. Painellen, hieroen, käsiä keholla pitäen stimuloimme kehon meridiaaneja ja tsuboja eli akupisteitä. Kiinalaisessa lääketieteessä ja akupunktiossa käytettävä termi meridiaani on kanava, jota kautta Qi liikkuu. Ihmisen ollessa terve ja hyvinvoiva, Qi liikkuu vapaasti.

Halutessasi ihanat terapeuttiset öljyt (Young Living Essential OIls) tehostavat harjoituksen ja hoidon vaikutusta.

Kurssi sopii kaikille, eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvita.

Kurssin hinta: 38,00€
Ilmoittautumiset: jonnakaroliina@gmail.com

Nähdään kursseilla!

Comments are closed.