Intialainen päähieronta

Intialainen päänhieronta on erinomainen rentoutuskäsittely, joka perustuu vanhaan Ayervediseen hoitotraditioon ja jonka nykyisessä hoitotekniikassa hyödynnetään lisäksi klassisesta hierontaa, shiatsua ja akupisteitä.

Päänhieronta rauhoittaa ja tasapainottaa koko kehoa ja mieltä sekä vapauttaa verenkiertoa pään, niskan, hartioiden ja käsivarsien seudulla. Hapen ja ravinteiden vaikutus paranee ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu tällä stressin kuormittamalla kehon alueella. Lihas- ja hermokudosten rentoutuessa lihasjännitys pienenee ja liikkuvuus lisääntyy.

Tämä voi helpottaa erilaisia kiputiloja kuten jännityspäänsärkyä. Pään hierominen vahvistaa hiuspohjan verenkiertoa nopeuttaen solujen uusiutumiskykyä ja edistäen tervettä hiustenkasvua. Silmien alueen verenkierron aktivoituminen puolestaan rentouttaa ja rauhoittaa silmien lihaksistoa kirkastaen katsetta ja vähentäen niiden väsymistä. Vilkastunut verenkierto kuljettaa aivoille happea. Se parantaa keskittymistä ja selkeyttää ajattelua sekä helpottaa henkistä väsymystä.

Hoidosta ovat saaneet apua myös lukuisat migreenistä kärsivät. Apua on saatu myös stressitinnitukseen, poskiontelotulehduksiin, kuukautisia edeltävään turvotukseen ja kireyteen. Moni mainitsee unen laadun parantuneen, lähes poikkeuksetta hoidon jälkeen hoidetut kuvaavat unen olleen rauhaisaa ja syvää.

Intialainen päähieronta toimii kokonaisvaltaisesti vaikuttaen kehon ja mielen stressitilojen vähentymiseen.

Rentoutuminen kasvattaa stressinsietokykyä, vähentää ahdistuneisuutta ja ärtyneisyyttä, eheyttää ja lisää itseluottamusta. Toki hoito sopii myös hemmotteluun!
Hoidon voi tehdä joko öljyä käyttäen tai ilman.

Päähierontahoito kestää noin 30 min.

Hinta 45 €

Varaukset: jonnakaroliina(at)gmail.com tai 040-1987885

Peruuttamatta jätetyistä varauksista veloitetaan täysi hinta.

Comments are closed.