Apua stressiin

Stressi ja pelko ovat tuhoavia munuaisille ja lisämunuaisille. Krooninen stressi tai pelko voi aiheuttaa munuaisvaurioita.

Psykologisesti ihmiset, joilla on heikko munuaisenergia, ovat kroonisesti huolestuneita ja pelokkaita. He kärsivät myös päättäväisyyden puutteesta. Heillä on usein ongelmia perheen piirissä, koska heiltä tuntuu puuttuvan kärsivällisyyttä ja kestävyyttä.

Samoin kuin munuaisiin, myös virtsarakkoon liittyvä emootio on pelko. Virtsarakko vaikuttaa hormonijärjestelmään, aivolisäkkeeseen ja autonomiseen hermojärjestelmään. Heikko energia virtsarakkomeridiaanilla aiheuttaa ujoutta ja hermostuneisuutta, pelkojen kätkemistä ja ylenmääräistä herkkyyttä.

Ihmisellä, jonka virtsarakkomeridiaanilla on energian liikatila, voi olla jäykkyyttä niskassa. Tällaiset ihmiset kärsivät usein erityisesti tukahdutettujen pelkojen aiheuttamista migreenikohtauksista. Silmissä ja päässä on raskas tunne, jalkojen takaosassa tiukkuutta. He ovat hermostuneita, levottomia sekä yliherkkiä ja saattavat kärsiä uhkaavan tuhon pelosta.

Kaikkeen edellämainittuun voit saada apua shiatsusta! Ota rohkeasti yhteyttä niin räätälöidään sinulle sopiva hoito-ohjelma.

 

Comments are closed.