Shiatsukurssit

Viikonlopun intensiivikurssi                 

Shiatsu on kehon kokonaisvaltainen hoitomuoto, joka on kehittynyt ajan myötä Kaukoidän perinteikkäässä parantavassa lääketieteessä.  Halusitpa uuden ammatin tai vain huolehtia itsesi, perheesi ja ystäviesi terveydestä ja hyvinvoinnista,  shiatsu on sinulle arvokas työkalu.

Shiatsun opiskeleminen voi myös auttaa sinua ymmärtämään elämäsi tarkoituksen ja suunnan. Opit ymmärtämään terveyttä ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ja käytännönläheisesti.

Tällä intensiivikurssilla saat perustyökaluja hoitotyöhön. Keskitymme teoriaan ja käytäntöön sopivassa suhteessa. Tarkastelemme myös kiinalaisen lääketieteen ajattelumaailmaa ja ravinto-oppia.

Seuraavat kurssit:

TUTUSTU SHIATSUUN -PÄIVÄKURSSI
su 10.6.2018 klo 10-16
Aunela, Hyrylä

Opit muutamia Shiatsuhieronnan perusotteita, joita voit heti soveltaa kotona tai ystäville. Ihana rentouttava ja voimaannuttava päivä. Tarjolla teetä ja pientä naposteltavaa.

Päivän ohjelma:
10-11 Shindo-Meridiaanivenytykset ja Qigong
11-12.30 Luento Shiatsun teoria (historia, peruskäsitteet)
12.30-13.15 Lounas
13.15-16 Hoitotekniikat ja käytännön harjoittelu

Kurssin jälkeen voit soveltaa oppimaasi kotona perheen tai ystävien hoitamiseen. Kurssi toimii hyvänä pohjana syksyllä alkavalle Shiatsuhoitajan (6 lähiviikonlopua la-su, elokuu 2018-helmikuu 2019) koulutukselle.

Kurssimaksu: 79,00€ (sis. alv 24% yksityishenkilöt)
Yrityslaskutuksessa alv 24% lisätään hintaan.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset:
Heart Management / jonnakaroliina@gmail.com

Comments are closed.